Borsi Nokia phone display

Borsi Lapin Kulta kyltti

Borsi - Saab kyltti

Borsi Display mainoskyltit

Borsi on yksi johtavia akryylilasisten, silkkipainettujen, tyhjömuovattujen ja muotoonleikattujen mainoskylttien toimittajia. Näitä mainoskylttejä voidaan käyttää niin sisä- kuin ulkomainontaan. Koska Borsi on innovatiivinen yritys, se on kehittänyt menetelmän, jonka avulla voidaan tuoda esiin erilaisia heijastavia metallivärejä akryylilasin kakkospinnalla. Olemassa olevasta tuotanto-tekniikasta poiketen pinnoitteet eivät aikaansaa varjokuvia öisin vaan pysyvät läpikuultavina.

Borsi valmistaa peilejä, joiden pintaan on painettu logoja. Asiakas voi tilata haluamansa painatuksen mm. ravintoloiden, baarien tai aulojen peileihin. Peili on myös kätevä yrityslahja myynninedistämistarkoituksessa.

Borsi valmistaa laadukkaita telineitä myyntipisteisiin. Nämä telineet tehdään mittatilaustyönä asiakkaan toivomusten mukaisesti edistämään tuotekohtaista myyntityötä myyntipisteissä. 4. Muut valikoimaan sisältyvät tuotteet: Kalenterit, kellot, ruokalistan pitimet, liitutaulut ja monet muut innovatiiviset ja mitä käyttökelpoisimmat myynninedistämistuotteet ja -tavat.

www.borsi.de

Borsi - Nokia Phone Stand Borsi - Lamborghini display Borsi - Nokia cardphone stand
Borsi - Bugatti sign