RC Ritzenhoff lasit Kaj Stenvall motiivilla

RC Ritzenhoff kristallilasit Lasse Åberg motiivilla

RC Ritzenhoff lasi Carlsberg logolla

RC Ritzenhoff kristallilasit

Yhtiömme Several Oy toimii saksalaisen RC Ritzenhoff Cristal'in maahantuojana ja edustajana Suomessa. RC Ritzenhoff on eräs johtavia korkealaatuisten kristallilasien valmistajia Euroopassa ja heillä on yksinoikeudella tuotannossaan mm Kaj Stenvallin ja Lasse Åberg:in suunnittelemat taidelasit. RC Ritzenhoff valmistaa myös muita standardi- ja erikoislaseja mm ravintolakäyttöön, klubeille, yhdistyksille, PR-lahjoiksi yrityksille jne.

Kaj Stevallin taidetta uudessa muodossa

Kaj Stenvallin lumoavia maalauksia on nyt hellävaraisesti siiretty laadukkaisiin kristallilaseihin. Aluksi markkinoille tuodaan olut- ja minilasit (snapsilasit), joissa kummassakin on 6 eri maalausta. Taide-esineen ja käytännöllisen juomalasin yhdistelmä. Paras mahdollinen lahja!

Lue lisää

Lasse Åbergin taidetta uudessa muodossa

Lasse Åberg on ehtinyt paljon yhtä ja toista taiteessaan, filmeissään, kirjoissaan sekä musiikissaan. Nykyisin sanoo Lasse tekevänsä enimmäkseen sellaista, mikä hänestä on mukavaa. Onko hän sitten tehnyt paljon sellaista mikä ei ole mukavaa on jo toinen kysymys. Hän on monipuolinen tekijä, jonka teoksia ennenkaikkea leimaa tahto ja luomisvietti, mutta myöskin laatu sekä suunnitelmallisuus.

Lue lisää

RC-Ritzenhoff Cristal lasit

RC Ritzenhoff valmistaa myös muita standardi- ja erikoislaseja mm ravintolakäyttöön, klubeille, yhdistyksille, PR-lahjoiksi yrityksille jne.

Lisää laseista

Referenssejä

Etcetera Tuotekuvasto (PDF)
Beatles Lasit esite (PDF)

Lisätietoja RC Ritzenhoff Cristal laseista saat ottamalla yhteyttä meihin tai osoitteista:

www.ritzenhoff-cristal.de
www.etcetera.se